O NAMA

Profil

AN LAB CO DOO (ANL) je preduzeće sa sedištem u Beogradu, nudi usluge konsultacija organizacijama iz različitih oblasti rada bez obzira na veličinu organizacija.

Mi pružamo jedan od sveobuhvatnih kompleta konsultanskih usluga u oblasti upravljanja kvalitetom, u svim industrijskim vertikalama za izgradnju progresivne i profitabilne organizacije stvaranjem održive konkurentske prednosti na tržištu.

ANL je specijalizovan u celokupnoj oblasti sertifikacije ISO sistema upravljanja. Naši konsultanti pružaju savetodavne usluge za dostizanje zahteva ISO 9001 Sistem upravljanja kvalitetom, ISO 14001 Sistem upravljanja zaštitom životne sredine, HACCP & ISO 22000 Bezbednost hrane i OHSAS 18001 Bezbednost i zdravlje na radu.

Kod nas možete dobiti uslugu konsultacija iz oblasti akreditacije za laboratorije ISO 17025, kontrolna (inspekcijska) tela ISO 17020 i za sertifikaciona tela ISO 17021.

Organizacije kojima je potrebno CE označavanje proizvoda mogu u nama naći partnera za potvrdu tehničkih karakteristika kao i za pripremu tehničke dokumentacije u skladu sa zahtevima evropskih direktiva.

Naš tim

Pretpostavka da su motivisani ljudi i dugogodišnji odnosi, kreativnost, energija, ustrajnost i lojalnost vrhunski alati uspeha je naša osnova na kojoj smo izgrađeni.

Mi smo tim visokokvalifikovanih i iskusnih stručnjaka sa dokazanim analitičkim i konsultantskim sposobnostima. Primarna snaga naših konsultanata je da rade sa klijentom na uspešnom optimizovanju resursa i implementaciji strategija poboljšanja.